Varför coachas i personlig och andlig utveckling?

  • Det ligger i din natur att utvecklas, livet i sig är i ständig förändring.
  • Få inspiration, erfarenheter och kunskap till den förändring som DU önskar.
  • Genom ökad kännedom av dig själv kan du lätt utvecklas i den riktning som får dig att leva i DIN fulla potential.
  • Uppleva möjligheter istället för svårigheter
  • Lära dig om Lagen om Attraktionen och hur du själv skapar din verklighet genom dina val och om vad du attraherar in i ditt liv
  • Ökad självkänsla
  • Redskap för minskad stress
  • Utveckla din intuition som ditt viktigaste redskap
  • SKAPA DET LIV DU VILL LEVA!!!

För 1.500:- får du 2 timmars konsultation med en kortare hypnoterapi, för förändringar i den riktning du önskar. (Ett tillfälle)

För 6.000:- får du:
Ett 2 timmar långt introduktionsmöte för kartläggning av dina behov och en rejäl igångsättare.
4 konsultationer á ca 1½ timme fyllda med redskap för din utveckling.
(Privatpersoner inkl.moms, företag exkl.moms). Betalas och bokas i samband med första tillfället.

Konsultationerna sker normalt på Naturhuset NaturligtVis, Rydebacke 19, 438 95 HÄLLINGSJÖ 070-4244007 aita@aitapats.se


VARMT VÄLKOMMEN ATT UTVECKLAS TILL DEN DU I SANNING ÄR!Skiftet

Antologi med kärleksfull och etisk kompass

Har vi kunnat ana vår djupare mening med livet, eller är vi fortfarande alldeles för blinda för att se våra möjligheter? Finns det högre syften med de världsomspännande förändringar som sker på jorden just nu? Det globala skiftet påverkar oss alla och får många av oss att tänka om och tänka bortom våra vanligaste tankemönster. Kanske finns det djupare principer som nu pockar på vår uppmärksamhet? Tänk om allting lättar om vi bara överlämnar oss åt vår inre, mer hjärtliga intelligens och dess outforskade sfär?

Tretton författare delar i denna antologi med sig av sina iakttagelser, erfarenheter, insikter och framtidshopp, efter, under och inför skiften i livet. Genom berättelserna får vi följa och lära känna uråldrig visdom, naturliga, inre egenskaper och framtida ljuspunkter, och se den nytta och glädje de tillför i dessa omtumlande tider. Författarna tar oss med på både vardagsnära och hisnande resor som kanske kan ge oss en vink om vilka vi är – under och efter ett skifte.

Medverkande författare: Aita Päts, Ana Kuni, Anette Andersson, Annika Andebark, Caroline Lifvenforth, Greta Bro, Lillemor Groth, Lina Lanestrand, Maria Gabriella Lücke, Nanna Aida Svendsen, Susanne Andersson, Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson. .

Cover artist: Linnea Frank

Beställ boken genom att skicka ett email till aita@naturligtvis.org med ditt namn och adress. Betalning 250 kr + porto 60 kr = 310 kr genom swish till 070 4244007.


Från Utbränd Till Upplyst

Du kan även beställa boken direkt från Aita genom att skicka ett email till aita@naturligtvis.org med ditt namn och adress. Betalning 190 kr + porto 60 kr = 250 kr genom swish till 070 4244007.


Kontaktinformation

Aita Päts
Rydebacke 19
43895 Hällingsjö
Tel: 070-4244007
aita@DONOTINCLUDEaitapats.se