Lägg till en referens

Idag i bilen blev jag medveten om ett inre lugn, en grundad styrka och en frid som jag inte känt tidigare. En stilla glädje värmde mig och mitt inre leende sken mot mig i backspegeln. Det är knappt tre månader sedan jag började coachning hos Aita! 

Jag som jobbat mycket med mig själv hade fastnat och upplevde att mitt livs kompassnål hade tappat riktningen. Den snurrade bara runt! Med lyhörd varsamhet och kärleksfull tydlighet har Aita med sina ”redskap” och sin känslighet lett mig till insikter, hjälpt mig rasera barriärer och förstärkt mina styrkor så jag kunnat ta mig hit! Kompassnålen är stabil! 

Jag är oändligt och innerligt tacksam! 

Du som läser detta och funderar i fall även du skulle ....? 

Jag säger bara - ge dig själv gåvan att bli coachad av Aita! 

 

   Katarina Modig i skogsbrynet, Spekeröd

Referens:

Ditt namn:

Ort:

Titel:

Var god skriv in ovanstående text
Skiftet

Antologi med kärleksfull och etisk kompass

Har vi kunnat ana vår djupare mening med livet, eller är vi fortfarande alldeles för blinda för att se våra möjligheter? Finns det högre syften med de världsomspännande förändringar som sker på jorden just nu? Det globala skiftet påverkar oss alla och får många av oss att tänka om och tänka bortom våra vanligaste tankemönster. Kanske finns det djupare principer som nu pockar på vår uppmärksamhet? Tänk om allting lättar om vi bara överlämnar oss åt vår inre, mer hjärtliga intelligens och dess outforskade sfär?

Tretton författare delar i denna antologi med sig av sina iakttagelser, erfarenheter, insikter och framtidshopp, efter, under och inför skiften i livet. Genom berättelserna får vi följa och lära känna uråldrig visdom, naturliga, inre egenskaper och framtida ljuspunkter, och se den nytta och glädje de tillför i dessa omtumlande tider. Författarna tar oss med på både vardagsnära och hisnande resor som kanske kan ge oss en vink om vilka vi är – under och efter ett skifte.

Medverkande författare: Aita Päts, Ana Kuni, Anette Andersson, Annika Andebark, Caroline Lifvenforth, Greta Bro, Lillemor Groth, Lina Lanestrand, Maria Gabriella Lücke, Nanna Aida Svendsen, Susanne Andersson, Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson. .

Cover artist: Linnea Frank

Beställ boken genom att skicka ett email till aita@naturligtvis.org med ditt namn och adress. Betalning 250 kr + porto 60 kr = 310 kr genom swish till 070 4244007.


Från Utbränd Till Upplyst

Du kan även beställa boken direkt från Aita genom att skicka ett email till aita@naturligtvis.org med ditt namn och adress. Betalning 190 kr + porto 60 kr = 250 kr genom swish till 070 4244007.


Kontaktinformation

Aita Päts
Rydebacke 19
43895 Hällingsjö
Tel: 070-4244007
aita@DONOTINCLUDEaitapats.se