Regndroppsmassage

Regndroppstekniken är en mjuk och varsam SPA-behandling som är mycket effektiv  mot framförallt rygg- och nackproblem genom kraften i terapeutiska eteriska oljor.

Regndroppstekniken är en mycket behaglig, avslappnande och väldoftande behandling av fötter och rygg med ekologiska, eteriska oljor. Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen med eteriska oljor.
                                                                                  
                     
Den som har ont i ryggen har ofta en ryggradsinflammation som fördröjer läkningen, ofta i veckor. Eteriska oljor av terapeutisk klass är starkt antimikrobiska och antiinflammatoriska och kan därför snabbt hjälpa kroppen att häva ryggradsinflammationen så att ryggen blir bättre. Till och med feberinfluensor kan motas bort genom oljornas starka antiinflammatoriska egenskaper. Både klienten och terapeuten upplever ofta också en känslomässig balans och t.o.m. glädje av de väldoftande oljorna, som går ända in i känslocentret i hjärnan, där våra trauman finns lagrade.

Regndroppstekniken baseras på flera vetenskapliga studier som visat att personer med  skolios och andra ryggbesvär ofta har en inflammation i ryggraden. Genom att applicera  eteriska oljor som är antiinflammatoriska så minskar inflammationen och kroppen får lättare att  korrigera ryggradsförskjutningarna. Och det fungerar verkligen!

89% av totalt 422 klienter rapporterade förbättrad hälsa efter behandlingar med regndroppstekniken enligt en stor studie (A Statistical Validation of Raindrop Technique, David Stewart, Care Publications).

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunsystemet och påverkar även känslocentrum i hjärnan via doftsinnet. Därmed är regndroppstekniken också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.

Oljorna som används kommer från Young Living Essential Oils. De är ekologiska och mycket varsamt framställda, varför de har kvar en ovanligt hög grad verksamma ämnen från läkeväxterna.

Du kan läsa mer om oljorna på hemsidan www.younglivingeurope.com.

Vill DU själv beställa oljorna kan du bli distributör eller privatkund genom att registrera dig på www.younglivingeurope.com. Då måste Du ange sponsor och enrollernr och vill Du var med i mitt nätverk, kan du ange 1053859. Du hamnar då under mig och får fortlöpande nyttig information och hjälp med allt du behöver för att kunna beställa och arbeta med oljorna.

 Skiftet

Antologi med kärleksfull och etisk kompass

Har vi kunnat ana vår djupare mening med livet, eller är vi fortfarande alldeles för blinda för att se våra möjligheter? Finns det högre syften med de världsomspännande förändringar som sker på jorden just nu? Det globala skiftet påverkar oss alla och får många av oss att tänka om och tänka bortom våra vanligaste tankemönster. Kanske finns det djupare principer som nu pockar på vår uppmärksamhet? Tänk om allting lättar om vi bara överlämnar oss åt vår inre, mer hjärtliga intelligens och dess outforskade sfär?

Tretton författare delar i denna antologi med sig av sina iakttagelser, erfarenheter, insikter och framtidshopp, efter, under och inför skiften i livet. Genom berättelserna får vi följa och lära känna uråldrig visdom, naturliga, inre egenskaper och framtida ljuspunkter, och se den nytta och glädje de tillför i dessa omtumlande tider. Författarna tar oss med på både vardagsnära och hisnande resor som kanske kan ge oss en vink om vilka vi är – under och efter ett skifte.

Medverkande författare: Aita Päts, Ana Kuni, Anette Andersson, Annika Andebark, Caroline Lifvenforth, Greta Bro, Lillemor Groth, Lina Lanestrand, Maria Gabriella Lücke, Nanna Aida Svendsen, Susanne Andersson, Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson. .

Cover artist: Linnea Frank

Beställ boken genom att skicka ett email till aita@naturligtvis.org med ditt namn och adress. Betalning 250 kr + porto 60 kr = 310 kr genom swish till 070 4244007.


Från Utbränd Till Upplyst

Du kan även beställa boken direkt från Aita genom att skicka ett email till aita@naturligtvis.org med ditt namn och adress. Betalning 190 kr + porto 60 kr = 250 kr genom swish till 070 4244007.


Kontaktinformation

Aita Päts
Rydebacke 19
43895 Hällingsjö
Tel: 070-4244007
aita@DONOTINCLUDEaitapats.se